Ny tilbygning til Padel Star i Aarhus

dec 20, 2021

Padeltennis bliver mere og mere populært, og derfor udvider Padel Star Aarhus med ny tilbygning og flere baner. Erhverv og Bolig Byg A/S står som hovedentreprenør på byggeriet.

I Højbjerg syd for Aarhus tilbyder Padel Star Aarhus padeltennis i et center med fire flotte baner. Nu skal endnu flere have mulighed for at dyrke den hurtigt voksende sport, og Erhverv og Bolig Byg A/S er stolt over at blive valgt som hovedentreprenører på projektet, der består af en ny tilbygning med fire nye padelbaner og et nyt loungeområde.

Den nye tilbygning bliver på 1.350 kvadratmeter, og hallen bliver med en loftshøjde på hele 10 meter. Bygningen bygges i betonelementer og får grå overflader udvendigt i samme industrielle stil som det eksisterende padelcenter, der er en ombygget fabriksbygning. Indvendigt får hallen overflader i beton og synlige installationer. Med den store glasfacade mod Ringvej Syd får centret samtidig en fremtrædende eksponering.

Byggeriet opstartes til februar 2022 og udføres for RS Ejendomme. I projektet samarbejder Erhverv og Bolig Byg A/S med bygherres rådgivere, Arkitema Architects og Cowi A/S.

Ny tilbygning til Padel Star i Aarhus
padelstar-7