Om os

Totalentreprenør og hovedentreprenør inden for byggeri

Erhverv og Bolig Byg A/S – byggeri med erfaring

Din lokale samarbejdspartner

Erhverv og Bolig Byg A/S er et østjysk entreprenørfirma med erfarne kræfter fra byggebranchen ved roret. Vi arbejder som hoved- og totalentreprenør i Øst-, Midt- og Nordjylland. Vores kerneområde er erhvervsbygninger, større boligbygninger samt detailbutikker, hvor vi tilbyder at håndtere alle aspekter i en byggeopgave – lige fra byggeopgavens idé og modningsfase til tilbud og selve opførelsen.

Vores kontor ligger i Randers, hvor vi beskæftiger 12 medarbejdere. Vi er en mindre organisation med en meget dygtig projektledelse, som gør os i stand til at være skarpe på pris, samarbejde og kvalitet. Vi har den nødvendige kapital samt garantirammer hos Tryg,- og Nordicgaranti til at kunne byde ind på både mindre og større entrepriser.

  • Vi løser alle byggeopgaver ud fra følgende kerneværdier:
  • Ordentlighed og professionalisme
  • Høj faglighed
  • Sikkerhed og tryghed
  • Skarpe på prisen
  • Det gode samarbejde

Erhverv og Bolig Byg A/S har en dedikeret og erfaren medarbejderstab, der har ekspertise inden for forskellige byggerelaterede områder. Vi er kendt for vores høje kvalitet og professionalisme i alle faser af projektet, og vi arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre, at deres specifikke behov og ønsker bliver imødekommet.

Vi er også kendt for vores bæredygtige tilgang til byggeri, hvor vi fokuserer på at minimere miljøpåvirkningen fra vores projekter. Vi anvender materialer af høj kvalitet, der er holdbare og energieffektive.

Vores historie

Erhverv og Bolig Byg A/S blev stiftet i 2019 af Jacob Riis Sørensen og Christian Ringsted Paulsen, som i en årrække inden da havde samarbejdet i Byggeselskabet Paulsen A/S. I dag står Jacob Riis Sørensen som administrerende direktør for Erhverv og Bolig Byg A/S, mens Christian Ringsted Paulsen er med som partner.