Stor tilfredshed med renovering i Risskov

aug 1, 2022

I Aarhus-bydelen Risskov har Erhverv og Bolig Byg stået for renovering af 62 boliger for ‘Boligforeningen 10. marts 1943’, som er meget tilfredse med både proces og håndværk.

“En renovering er på mange måder en svær proces, fordi en række beboere undervejs skal genhuses og tilbage i deres renoverede boliger. Derfor er det utroligt vigtigt, at alle tidsplaner bliver overholdt – og hvis der sker ændringer undervejs, at vi som boligforening bliver orienteret i god tid,” siger Drift-og servicechef i Boligforeningen 10. marts 1943, Peter W. Sørensen.

Han fortsætter:

“Her er jeg virkelig tilfreds med Erhverv og Bolig Bygs håndtering af renoveringsprocessen. De har overholdt alle indgåede aftaler, og de har været gode til at informere mig i god tid, hvis der var ændringer på vej. I så god tid, at jeg har haft mulighed for at vurdere alle muligheder med mit bagland, inden vi tog en beslutning.”

Meget tryg i processen

Derudover peger Drift- og servicechefen på, at Erhverv og Bolig Bygs byggeledere undervejs i processen har været meget tilgængelige.

“Det betyder meget, at jeg nemt har kunnet få fat i de relevante byggeledere, hvis jeg fx havde spørgsmål undervejs. Erhverv og Bolig Bygs byggeledere har haft det som deres hovedopgave at stå for renoveringen, så jeg har som kunde følt mig vigtig og relevant undervejs,” siger Peter W. Sørensen.

Endelig har det håndværksmæssige været helt på plads.

“Erhverv og Bolig Byg har udført et rigtigt pænt stykke arbejde, der er håndværksmæssigt korrekt. Der vil altid være en mangelliste til sidst, men den har været meget kort – især fordi Erhverv og Bolig Byg har haft en god egenkontrol af arbejdet. Summa summarum: jeg har været meget tryg i processen undervejs,” slutter Peter W. Sørensen fra Boligforeningen 10. marts 1943.

Stor tilfredshed med renovering i Risskov