Bolig- og dagligvare byggeri i Vinge

sep 27, 2023

Erhverv og Bolig Byg A/S er med på byggerejsen i et af Danmarks største byudviklingsområder.

I Vinge, en del af Frederikssund Kommune, fungerer Erhverv og Bolig Byg A/S som totalentreprenør for et omfattende projekt, som inkluderer både erhvervs- og boligbyggeri. Frederikssund Kommune satser på en gennemgribende udvikling af det nye område, hvor der over de næste mange år vil blive bygget 10.000 nye boliger.

Mens der er store planer for udviklingen af området, er Erhverv og Bolig Byg A/S projekt unikt og et af de første byggeprojekter i det nye område. 

 

Projektet kan opdeles i to hoveddele. Den første del inkluderer både erhvervs- og boligbyggeri i form af et seks-etagers lejlighedskompleks, hvor hele den nederste etage er reserveret til en dagligvarebutik. De øvrige etager vil huse i alt 45 lejeboliger. Den anden del består også af et lejlighedskompleks med to bygninger, som rummer 54 familieboliger fordelt på seks etager.

Erhverv og Bolig Byg A/S har indgået samarbejde som totalentreprenør med Innovater, der er bygherre på projektet.

“Vi har med Erhverv og Bolig Byg A/S oplevet et meget tillidsbaseret samarbejde, hvor processen har været præget af en åben dialog i alt fra opstart til udfordringer. Fra start har de vist stor proaktivitet og professionalisme, og vi har mærket effekten af, at de har en stor grundighed. “Byggeriet har kørt godt, og vi holder fortsat tidsplanen,” fortæller projektchef Mads Thrane fra Innovator.  

Generelt er byggeriet komplekst, og nogle aspekter, såsom svalegangene over dagligvarebutikken, kræver særlig opmærksomhed. Derfor har præcision været afgørende i alle faser fra planlægning til udførelse, og det er netop her Erhverv og Bolig Byg A/S har haft hovedfokus.

Vi er nu cirka halvvejs i byggeprocessen og er ved at montere de sidste store betonelementer. Ifølge tidsplanen forventes byggeriet at stå færdigt i sommeren 2024 og vil inkludere i alt 99 boliger og to butikker.