Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondata
Persondata, også kaldt personoplysninger, er kort sagt enhver form for information, der kan knyttes til en specifik person, også selvom den pågældende person kun kan identificeres, hvis disse oplysninger bliver kombineret med anden data.

Derfor når du benytter dig af vores hjemmeside, indsamler og behandler vi diverse informationer, der opstår når du tilgår vores indhold og/eller benytter dig af vores services.

I forbindelse med indsendelse af evt. ansøgninger og CV’er, anses begge ligeledes som personoplysninger, og behandles derfor fortroligt samt efter gældende lovgivning.

I forbindelse med udfyldning af kontaktformularer på vores hjemmeside, anvendes den indsamlede persondata herfra kun til at levere den ønskede service, som formularen er udfyldt til.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Dataansvarlig er:

Erhverv og Bolig Byg A/S
CVR nr. 40580298
Haraldsvej 66a
8960 Randers SØ
www.eb-byg.dk

Hvilke former for persondata indsamles?
Der indsamles følgende typer persondata når du besøger vores hjemmeside: din geografiske placering, din IP-adresse, samt hvilket indhold du tilgår på vores hjemmeside.

Desuden hvis du benytter dig af vores kontaktformularer, ved indtastning af informationer samt at der trykkes ’Send’, giver du herigennem tilladelse til at vi behandler disse oplysninger. Oplysningerne omfatter: Navn, e-mail og telefonnummer – samt indholdet af den medfølgende besked.

Hvor lang tid opbevares persondata?
Personoplysningerne opbevares kun i henhold til gældende lovgivning.

Personoplysninger slettes når de ikke længere er nødvendige, men en tidsramme for hvornår dataene slettes kan dog ikke angives, da dette varierer alt efter oplysningstypen der er tale om.

Hvilke rettigheder har jeg vedrørende persondata?
Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke persondata der behandles. Ligeledes har du ret til at få rettet forkerte oplysninger, ret til at begrænse behandlingen af personoplysningerne, og ret til at anmode om at dine personoplysninger slettes.

Jf. Persondataloven og Persondataforordningen (GDPR).

Desuden kan du trække ethvert samtykke på at vi må behandle dine persondata tilbage, når og hvis du ønsker. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at skrive til os på mail@eb-byg.dk – skriv ’Samtykke til behandling af persondata trækkes tilbage’ i emnefeltet.

Du har ret til at klage over vores behandling af din persondata. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, skal du indgive en klage til Datatilsynet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.