“En rigtig god byggeproces”

“En rigtig god byggeproces”
27. oktober 2022 Stina
I Kunderne siger

Hos Jordbrugets UddannelsesCenter Århus i Beder har Erhverv og Bolig Byg A/S bygget et nyt skolehjem med plads til 102 elever. Se her, hvad skolens tekniske chef og bygherrerådgiver udtaler.

“Vi har netop færdiggjort et byggeri i en periode med meget usikkerhed med leveranceudfordringer og prisstigninger. Det har ikke været en nem periode at navigere i som bygherre, men vi har med Erhverv og Bolig Byg som totalentreprenør haft en stabil og professionel samarbejdspartner gennem hele byggeperioden. Vi har i hele processen følt os velinformeret, når der har været ændringer og udfordringer, der har haft med byggeriet at gøre, samtidig med at Erhverv og Bolig Byg har haft fornemmelse for, hvad de skulle inddrage bygherren i af udfordringer forårsaget af ydre omstændigheder. Så alt i alt en rigtig god byggeproces.”

Rasmus Anholm Christensen, teknisk chef på Jordbrugets UddannelsesCenter Århus.

“Vi har haft et rigtigt fint samarbejde, og Erhverv og Bolig Byg har løst totalentreprisen rigtigt flot. De har forstået at bevare de intentioner, der var i udbuddet. Der var blandt andet nogle krav til facaceudformninger, som de har gennemført flot med en flot detaljering som ønsket. Generelt er alt foregået i en god tone, hvor man hele tiden har været indstillet på en god dialog om løsningerne. Erhverv og Bolig Byg har skullet håndtere en opgave i et meget udfordrende marked med corona og prisstigninger, og de har formået at få byggeriet igennem en barsk tid. Jeg anbefaler gerne andre at bruge Erhverv og Bolig Byg til lignende opgaver.”

John Højrup Grønning, Bygherrerådgiver og projektleder hos DAI.

Læs mere om samarbejdet her.