“Følte mig tryg og relevant undervejs”

“Følte mig tryg og relevant undervejs”
1. august 2022 Stina
I Kunderne siger

I Aarhus-bydelen Risskov har Erhverv og Bolig Byg stået for renovering af 62 boliger for ‘Boligforeningen 10. marts 1943’. Læs her, hvad boligforeningens drift- og servicechef siger om samarbejdet.

“En renovering er på mange måder en svær proces, fordi en række beboere undervejs skal genhuses og tilbage i deres renoverede boliger. Derfor er det utroligt vigtigt, at alle tidsplaner bliver overholdt – og hvis der sker ændringer undervejs, at vi som boligforening bliver orienteret i god tid. Her er jeg virkelig tilfreds med Erhverv og Bolig Bygs håndtering af renoveringsprocessen. De har overholdt alle indgåede aftaler, og de har været gode til at informere mig i god tid, hvis der var ændringer på vej. I så god tid, at jeg har haft mulighed for at vurdere alle muligheder med mit bagland, inden vi tog en beslutning.

Det betyder meget, at jeg nemt har kunnet få fat i de relevante byggeledere, hvis jeg fx havde spørgsmål undervejs. Erhverv og Bolig Bygs byggeledere har haft det som deres hovedopgave at stå for renoveringen, så jeg har som kunde følt mig vigtig og relevant undervejs. Summa summarum: jeg har været meget tryg i processen undervejs.”

Peter W. Sørensen, drift-og servicechef i Boligforeningen 10. marts 1943.

Læs mere om projektet her.